© Blush! Parfumerie & Schoonheidssalon | Nobelstraat 12 | 3231 BC | Brielle | tel. 0181-473074 | fax. 0181-416647 | info@blush-parfumerie.nl
Team
Home Winkel Webwinkel Team Merken Salon Agenda Foto's Geschenken Openingstijden Contact

Vera Brasser

Mijn naam is Vera Brasser. Na 44 jaar werkzaam te zijn geweest  in het mooie  parfumerievak, waarvan de laatste acht jaar bij Blush!,  kreeg ik de gelegenheid om  Blush! Parfumerie & Schoonheidssalon over te nemen.  Om Blush! te onderscheiden heb  ik me gespecialiseerd in niche-geuren die wij exclusief voor de regio in ons assortiment  hebben. Dit is inmiddels mijn passie geworden. Ik wil graag mijn klanten een persoonlijk  advies geven en blij maken met een handgemaakte geur die echt op de persoon is  afgestemd.  Ik hou ervan iedere klant een welkom gevoel te geven met een persoonlijke  begroeting, om vervolgens een advies op maat te geven wat betreft huidverzorging,  maquillage en/of geurbeleving. Graag breng ik mijn in de afgelopen jaren opgedane  ervaring en kennis over op de jongere dames die deel uitmaken van mijn team om hun  vakbekwaamheid nog verder te vergroten en de liefde voor het parfumerievak op hen  over te brengen. 

Renate van Heiningen

Mijn naam is Renate van Heiningen en ik volg sinds september 2014 de opleiding  schoonheidsspecialiste bij Dermé opleidingen. Zo ben ik ook terecht gekomen bij Blush!  Parfumerie en hier loop ik nu 1 á 2 dagen per week stage. Ik heb het erg naar mijn zin en  wordt erg blij van alle mooie producten en geuren die bij Blush! verkocht worden. De  combinatie met de schoonheidssalon vind ik heel bijzonder en prettig. Ik mag en kan bij  Blush! Parfumerie een heleboel leren en hoop hier mijn carrière te kunnen vervolgen. Ik  hoop u binnenkort te begroeten in de winkel en/of salon. 
Team